Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis   •   100% Discreet   •   Grootste assortiment poppers  •   Kies eigen bezorgdatum

Jungle Juice Poppers

Jungle Juice zijn wereldberoemde Poppers en worden met de dag populairder.
Iedereen die bekend is met Jungle Juice Poppers weet dat de naam een synoniem is van een mix tussen aroma's en een fantastische werking. Ervaar zelf het heerlijke genot door even aan Jungle Juice Poppers te ruiken en voel hoe je lichaam zicht ontspant. Bestel bij Poppers-Bestellen jouw favoriete Jungle Juice Poppers en profiteer van onze vaste lage prijzen.

Jungle Juice

15 Artikel(en)

per pagina

15 Artikel(en)

per pagina

Poppers bestellen

Goedkope Poppers kopen bij Poppers-bestellen.nl

Poppers zijn vluchtige aroma's die je een korte roes geven en er voor zorgen dat je jouw seksuele ervaring intenser maakt.
Poppers hebben een sterk vaatverwijdende en spierverslappende werking. Met name voor anale seks zijn Poppers een gewild product omdat Poppers er voor zorgen dat de spierverslappende werking wordt doorgezet in de kringspier van de anus. De naam van Poppers komt uit het Engelse woord 'Pop' (knallen). Dit geluid werd destijds veroorzaakt bij het openbreken van de ampul waarin toentertijd Poppers in verpakt werden.

Poppers - een lustverhogend middel

De aroma van de Poppers worden rechtstreeks vanuit het flesje geïnhaleerd. De werking van Poppers treedt op na 5 - 10 seconden. Afhankelijk van de hoeveelheid geïnhalleerde aroma van de Poppers duurt de roes circa 1 tot 5 minuten.