☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis   •   100% Discreet   •   Grootste assortiment poppers  •   Kies eigen bezorgdatum

Rush Poppers Bestellen

Rush Poppers zijn de absolute nummer één onder de poppers. Elke dag worden er wereldwijd meer dan 25000 flesjes van de Rush Poppers verkocht. Dit zegt al meer dan genoeg over de gigantische populariteit van de Rush Poppers.

Rush Leathercleaners Kopen

Rush Poppers kopen doe je natuurlijk bij Poppers-Bestellen.nl. Hoe meer Rush Poppers je besteld, hoe goedkoper de prijs per flesje wordt. Daarnaast worden Rush Poppers 100% discreet verpakt en verzonden. Bestel vandaag nog jouw favoriete Rush Poppers!

Rush

16 Artikel(en)

per pagina

16 Artikel(en)

per pagina

Poppers bestellen

Goedkope Poppers kopen bij Poppers-bestellen.nl

Poppers zijn vluchtige aroma's die je een korte roes geven en er voor zorgen dat je jouw seksuele ervaring intenser maakt.
Poppers hebben een sterk vaatverwijdende en spierverslappende werking. Met name voor anale seks zijn Poppers een gewild product omdat Poppers er voor zorgen dat de spierverslappende werking wordt doorgezet in de kringspier van de anus. De naam van Poppers komt uit het Engelse woord 'Pop' (knallen). Dit geluid werd destijds veroorzaakt bij het openbreken van de ampul waarin toentertijd Poppers in verpakt werden.

Poppers - een lustverhogend middel

De aroma van de Poppers worden rechtstreeks vanuit het flesje geïnhaleerd. De werking van Poppers treedt op na 5 - 10 seconden. Afhankelijk van de hoeveelheid geïnhalleerde aroma van de Poppers duurt de roes circa 1 tot 5 minuten.