☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis   •   100% Discreet   •   Grootste assortiment poppers  •   Kies eigen bezorgdatum

Anal Beads

Producten 1 tot 21 van totaal 31

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Producten 1 tot 21 van totaal 31

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Anal Beads kopen 

Anal Beads zijn anale sextoys die zich kenmerken door een langwerpige staaf met meerdere bollen (beads) die aan elkaar verbonden zijn. De anal beads hebben als doel één voor één ingevoerd te worden via de anus in het rectum. Vervolgens worden de anal beads met de gewenste snelheid teruggetrokken. Om het orgasme te verheerlijken worden de anal beads vaak tijdens het orgasme verwijderd. Je zult jouw hoogtepunt hierdoor vele malen intenser ervaren!

Anal Beads - diameter

Anal Beads zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De induviduele ballen variëren een diameter van 2.5 cm tot 12.5 cm en zelfs nog groter! Een zeer geliefde diamter van de Anal Beads zitten rond de 4.5 cm. De Anal Beads is een leuke toy om mee te experimenteren. Verleg jouw grenzen en probeer welke diameter jij aankunt!

Anal Beads - materiaal

Anal Beads zijn veelal gemaakt van rubber, plastic, siliconen, glas of metaal. Meestal tref je aan het uiteinde van de Anal Beads een ring om deze toy makkelijk uit de anus te trekken. Door deze ring voorkom je dat de Anal Beads volledig in je anus zal verdwijnen.

Anal Beads - intenser orgasme

De Anal Beads staan bekend dat op het moment van het orgasme de beads uit de anus worden getrokken het orgasme veel intenser wordt beleefd. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de vele zenuwen van de sluitspier die geprikkeld worden door het inbrengen of verwijderen van de Anal Beads.

Nieuwsgierig geworden? Twijfel niet en bestel vandaag nog jouw Anal Beads en ervaar hoe intenser jouw orgasme zal zijn!