Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis   •   100% Discreet   •   Grootste assortiment poppers  •   Kies eigen bezorgdatum

Retourneren

Retourneren

retourformulier-poppers-bestellen

Bij ons kan je 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Na het annuleren van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je artikel(en) te retourneren. Na ontvangst en controle van je retourzending wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending teruggestort op uw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Voeg voor een vlotte afhandeling van je retourzending altijd het volledig ingevuld retourformulier bij.

Afhandeling retourzending

Na ontvangst en controle van je retourzending, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden op je rekening.

Afhandeling garantiekwesties

Indien er sprake is van garantie, wordt het artikel altijd gratis vervangen.

Voorwaarden

Het artikel dient compleet, ongeopend en onbeschadigd te zijn inclusief eventuele toebehoren. Je dient de factuur en/of pakbon bij te sluiten. Poppers zijn vluchtige stoffen. Een geringe lekkage aan een flesje heeft geen invloed op de werkzame stof. Om deze reden komt vervanging te vervallen. Wanneer er sprake is van een grote lekkage is, wordt het flesje niet vervangen. Maar zal het bedrag als tegoed in uw account gezet worden.

Garantie poppers

Let op, je kunt alleen terug vallen op de garantie als dit binnen 48 uur na ontvangst gemeld wordt en de flesjes nog volledig dicht geseald zijn. Mocht het dopje geopend zijn of het plastic van het dopje verwijderd is, vervalt de garantie. Wij geven niet langer garantie dan 48 uur garantie op poppers. Mocht het voldoen aan de garantievoorwaarden, zouden wij graag een foto willen ontvangen waarop te zien is hoe het flesje geleverd is. Dit kun je het beste doen door het flesje op de zijkant te leggen en vanaf de onderkant een foto te maken. Onderaan het flesje kun je namelijk wel door het glaasje heen kijken en zien dat het reeks is leeggelopen.

Uitzonderingen

Let op: De volgende producten kan je om hygiënische redenen alleen retourneren wanneer de verpakking ongeopend, gesealed of verzegeld is:

  •  Alle sextoys waaronder: vibrators, dildo's, buttplugs, penispompen etc
  •  Drogisterij artikelen (glijmiddel, sprays, gels. poppers etc)
  •  Condooms
  •  Catsuits
  •  Panty's en kousen

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen geretourneerd worden worden wanneer deze defect blijken te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Poppers-Bestellen.nl te worden gemeld. Dit kan je doen d.m.v. ons retourformulier te downloaden en mee te zenden. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar.

Let op:

Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten á €4,95 voor deze retourzending zijn te allen tijde voor rekening van de klant.

Kosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten wanneer je gebruik wilt maken van je retourrecht. Wanneer er blijkt dat wij een fout hebben gemaakt waardoor je niet hebt ontvangen wat je hebt besteld, dan zullen wij de kosten voor het retourzenden vergoeden.

Heb je een verkeerd artikel ontvangen?

Wanneer je een artikel hebt ontvangen wat niet overeenkomt met hetgeen je besteld hebt, dan dien je dit 24 na ontvangst aan ons te melden. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling.

Verzendkosten

  • Verzendkosten bij bestellingen tot €75,00 bedragen €4,95 voor zendingen binnen Nederland.
  • Verzendkosten bij bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verzonden.
  • Wij rekenen €6,95 voor verzendkosten bij kleine pakketten tot 500 gramm naar België.
  • Alle overige pakketten naar België bedragen de verzendkosten €10,00

Uitsluiting herroepingsrecht

Conform artikel 8 lid 2 van de Algemene Voorwaarden Stichting Webwinkelkeur gelden wegens hygiënische voorschriften uitzondering op het retourrecht:

Sextoys (voor anaal en/of genitaal gebruik)
Tepelpompjes