Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis   •   100% Discreet   •   Grootste assortiment poppers  •   Kies eigen bezorgdatum

Betaalopties


ideal-esupplies.nl

Wanneer je aan internetbankieren doet kan je gebruik maken van iDeal. Deze betaalmethode gaat snel en makkelijk en is veilig te gebruiken via jouw eigen bank.
Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat jouw betaling direct zichtbaar is voor ons en wij je bestelling direct kunnen verwerken.mistercash-esupplies.nl

Bancontact - MisterCash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Banken die deze dienst ondersteunen zijn o.a. Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CVC, AXA Bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Als klant van deze deelnemende bank kan je gebruik maken van deze betaaldienst.
Betaal zoals je gewend bent.overboeking-esupplies.nl


Heb je niet de mogelijkheid om met iDeal te betalen? Kies er dan voor om het bedrag over te boeken via bank / giro. Op het moment dat de betaling bij ons is bijgeschreven zullen wij je pakket nog dezelfde dag overdragen aan PostNL.
Let er wel op dat je bij het overschrijven duidelijk uw bestelnummer vermeld. Doe je dit niet, dan het voor ons lastig je betaling te koppelen aan jouw bestelling waardoor het verzendproces vertraging oploopt.
Je kunt het bedrag overschrijven naar:

E-Supplies B.V.
Hoofdstraat 143 B
7811 EL Emmen
Nederland

IBAN: NL03 INGB 0006 5174 93
BIC: INGBNL2A
afhalen-esupplies.nl
Poppers-bestellen.nl biedt de mogelijkheid om jouw bestelling af te halen in ons magazijn. Geef dit vooraf in je bestelling aan, gezien er anders automatisch verzendkosten in rekening worden gebracht.