Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.
Wij verkopen alleen aan klanten van 18 jaar of ouder.

☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis   •   100% Discreet   •   Grootste assortiment poppers  •   Kies eigen bezorgdatum

Poppers Informatie

Wat zijn Poppers en wat doen ze?

Poppers is een benaming voor vluchtige aromastoffen en geuren. De vloeistof van poppers heeft een bruine kleur en verdampt snel wanneer het flesje opengemaakt wordt. Wanneer je tijdens dit proces de aroma opsnuift zal er een soort rush ontstaan. Vele omschrijven dit als een ongeremd, ontspannend gevoel. Andere gebruikers van poppers zeggen door het inademen van poppers erg geil te worden. Poppers worden veel in de gay scene gebruikt. Poppers hebben namelijk een spierontspannende werking. Dieze ontspannende werking geldt ook voor de anus. Door het gebruik poppers zal anale makkelijker gaan. Poppers staan ook bekend dat de inhalering van de aroma het orgasme vesterkt en verlengd.

Verschillende soorten Poppers

Poppers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Bij Poppers-Bestellen vind je poppers onderverdeeld in verschillende inhoud:

Ook over de merken van poppers valt veel over te zeggen. De meest populaire poppers zijn Rush Poppers. Met een wereldwijde verkoop van 25 000 flesjes Rush Poppers per dag staan de Rush Poppers op de nummer 1 best verkochte poppers. Naast Rush Poppers zijn er talloze merken poppers verkrijgbaar. Het is lastig te zeggen welke poppers het beste zijn. De geur van de aroma is per persoon zeer verschillend. Wanneer je benieuwd bent naar de diversiteit van verschillende poppers is het aan te raden om te kiezen voor een assorti pakket Poppers. Dit pakket bevat verschillende poppers van diverse merken.

Het gebruik van Poppers

Let op dat je poppers nooit in combinatie met viagra gebruikt. Is sommige gevallen kan dit levensgevaarlijk zijn! Poppers zijn geurstoffen die geinhaleerd dienen te worden. Vermijdt direct contact met de huid, slijmvliezen en ogen om brandwonden te voorkomen. Daarnaast zijn poppers licht ontvlambaar.

Bewaren van Poppers

Poppers kun je het beste koel bewaren. Wanneer poppers bewaard worden op kamertemperatuur zal de werking van de poppers minder worden. Geopende poppers kan je niet heel lang bewaren. Op het moment dat de poppers beginnen te stinken en eruit zien als een bruine drab, is het aan te raden de poppers direct weg te gooien.