☎ 0591 859555   •   Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis   •   100% Discreet   •   Grootste assortiment poppers  •   Kies eigen bezorgdatum

Huge dildo - Grote, grootste, enorme dildo's.


Hoe groot is een Huge Dildo?

Wanneer we de term huge dildo gebruiken , vraag jij je misschien af wanneer gebruiken we de benaming huge dildo? Hoe groot is groot? We kunnen van een huge dildo spreken wanneer we een dildo hebben die ongeveer tweemaal de lengte heeft van een gemiddelde penis. Een gemiddelde stijve penis (in tegenstelling tot wat veel mensen denken) is ca 14 a 15 cm lang en 4 cm doorsnede. Laat we zeggen dat we van een huge dildo spreken bij een lengte vanaf 28 cm en een doorsnede van ca 5cm.


Sommige vinden het lekker om met een hele grote penis te spelen. Echter om een man te vinden met een enorme penis is best wel moeilijk. Een penis die je kaken laten kraken of je anus ontwrichten - wow! Dit is de reden dat wij een enorm aanbod huge dildo's in ons assortiment hebben. Sommige mannen zeggen zelf als je nog nooit genomen bent door een huge dildo, heb je niet geleefd. De grootste penis in de wereld is ca 34 cm en de kans is klein dat je hem ontmoet. Niet getreurd want tussen onze huge dildo's vind je zelfs dildo's die langer zijn dan 34 cm.


Een huge dildo is niets voor bangeriken of onervaren players. Blader eens door de collectie enorme dildo's heen. Deze huge dildo's hebben zowel de perfecte lengte als diameter voor de ervaren anal player. Het zijn echte uitdagingen en absoluut de moeite waard. Veel huge dildo's zijn gemaakt van pvc en te gebruiken met alle glijmiddel, ja zelfs met crisco. Huge dildo's zijn ook veelzijdig, je kunt ermee solo spelen maar evengoed tezamen met je partner gebruiken.


Een andere huge dildo is bv de Falcon Sean Davis dildo. Deze dildo met zijn diameter van 5 cm doorsnede en een lengte van 25 cm. Deze vleeskleurige dildo is veruit de meest realistische huge dildo met uitpuilende aderen, een enorme eikel en een paar fantastische ballen. Een ander groot voordeel van deze huge dildo is dat hij een zuignap heeft zodat je handsfree kan spelen. Echter, hoe je het ook wendt of keert je zult veel moed en glijmiddel moeten verzamelen om deze dildo te berijden.


Huge dildo's zijn lang niet voor iedereen bestemd. Je moet er klaar voor zijn. De eerste keer dat je een huge dildo zag ter grootte van je arm heb je vast gedacht: "Jezus is die voor de show". Na de eerste blik is het toch even wennen maar steeds meer mannen zijn gefascineerd door de huge dildo's die er te koop zijn. Koop nu een huge dildo en ga de uitdaging aan, ontdek dat het allemaal geen show of trucs zijn van de dildo players en ervaar zelf ook hoe geweldig het voelt een huge dildo in te brengen.